Učestvuj u crowdfunding kampanji za Transpozijum 5!

 

 

Dragi_a,

Trans Mreža Balkan i Trans Aid i iduće godine organiziraju Transpozij! ?

Međutim, bez tebe nećemo uspjeti. Kako bismo prikupilie sredstva za organizaciju 5. Transpozija, pokrenulie smo Crowdfunding kampanju pod nazivom “Pokažimo svoja lica: učinimo Transpozijum 5 magičnom stvarnošću!

Ovom prilikom bismo te htjelie zamoliti da nam pomogneš dovesti što veći broj osoba iz regije na Transpozij V – u siguran prostor u kojem mogu razmijeniti znanja i iskustva i biti podrška jednie drugima.

Tijekom godina druženja s raznolikim osobama na dosadašnjim Transpozijima, čulie smo mnoge divne priče o tome kako je Transpozij utjecao na živote onih kojie su osjetilie sigurnost i toplinu koja se stvori tijekom nekoliko dana provedenih u prijateljskom okruženju. Bilo bi nam jako drago kad bi i ti podijeliola svoju priču s nama. ?

U nastavku se nalaze pitanja koja ti mogu poslužiti kao vodič. Možeš odgovoriti sve ili samo jedno, kako god misliš da je najbolje. ?

Na pitanja možeš odgovoriti na više načina:

  • Snimi video ne duži od 30 sekundi
  • Slikaj se na nekom tebi dragom mjestu, pošalji nam jednu do dvije rečenice o Transpoziju pa ćemo ih mi ubaciti elektronski kao natpis na sliku. Natpis možeš napraviti i sam_a pa se odmah slikati s njim, ali molimo te da bude sve čitko i jasno.
  • Napravi crtež, plakat, kratki strip ili nešto slično.

Ukoliko ne želiš da tvoje lice bude javno objavljeno u kampanji, možeš se slikati/snimati s leđa. U tom slučaju bi bilo super da popratni tekst govori i o tome zašto se ne osjećaš dovoljno sigurno i osnaženo javno sudjelovati u kampanji.

Pitanja:

  1. Kako je sudjelovanje na Transpoziju utjecalo na tvoj život? Je li se nakon sudjelovanja na Transpoziju nešto promijenilo u tvom svakodnevnom životu?
  2. Postoji li neki trenutak koji se dogodio tijekom Transpozija, a koji ti je ostao u posebnom sjećanju?
  3. Koliko ti je važno povezivanje s trans osobama iz regije i zašto?
  4. Zašto želiš doći na sljedeći Transpozij i što bi za tebe značilo da možeš doći?

Materijal koji kreiraš, kao i sva pitanja koja imaš možeš poslati na: info@transbalkan.org ili info@transaid.hr.

Takođe, ukoliko trebaš našu pomoć za kreiranje materijala, slobodno nam se obrati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.