Transpozijum, Zajednica

Transpozij_um – Poziv za materijale

Dragi_a,

Trans Mreža Balkan, Trans Aid i Asocijacija Spektra organizuju peti po redu Transpozij_um i prvi Balkanski Trans Inter Marš, koji će se ove godine održati u Zagrebu!

Međutim, bez tebe nećemo uspjeti. Kako bismo prikupilie sredstva za organizaciju 5. Transpozij_uma i prvog regionalnog Trans Inter Marša, pokrenulie smo Crowdfunding kampanju pod nazivom “Doniraj, dođi, doživi!”

Ovom prilikom bismo te htjelie zamoliti da nam pomogneš dovesti što veći broj osoba iz regije na Transpozij V i na Trans Inter Marš – u siguran prostor u kojem mogu razmijeniti znanja i iskustva i biti podrška jednie drugima.

Tijekom godina druženja s raznolikim osobama na dosadašnjim Transpozijima, čulie smo mnoge divne priče o tome kako je Transpozij utjecao na živote onih kojie su osjetilie sigurnost i toplinu koja se stvori tijekom nekoliko dana provedenih u prijateljskom okruženju. Bilo bi nam jako drago kad bi i ti podijeliola svoju priču s nama!

U nastavku se nalaze pitanja koja ti mogu poslužiti kao vodič. Možeš odgovoriti sve ili samo jedno, kako god misliš da je najbolje. ?

Na pitanja možeš odgovoriti na više načina:

  • Snimi video ne duži od 30 sekundi
  • Slikaj se na nekom tebi dragom mjestu, pošalji nam jednu do dvije rečenice o Transpoziju pa ćemo ih mi ubaciti elektronski kao natpis na sliku. Natpis možeš napraviti i sam_a pa se odmah slikati s njim, ali molimo te da bude sve čitko i jasno.
  • Napravi crtež, plakat, kratki strip ili nešto slično.

Ukoliko ne želiš da tvoje lice bude javno objavljeno u kampanji, možeš se slikati/snimati s leđa. U tom slučaju bi bilo super da popratni tekst govori i o tome zašto se ne osjećaš dovoljno sigurno i osnaženo javno sudjelovati u kampanji.

Pitanja:

  1. Kako je sudjelovanje na Transpoziju utjecalo na tvoj život? Je li se nakon sudjelovanja na Transpoziju nešto promijenilo u tvom svakodnevnom životu?
  2. Postoji li neki trenutak koji se dogodio tijekom Transpozija, a koji ti je ostao u posebnom sjećanju?
  3. Koliko ti je važno povezivanje s trans osobama iz regije i zašto?
  4. Zašto želiš doći na sljedeći Transpozij i što bi za tebe značilo da možeš doći?
  5. Zašto želiš šetati na prvom Balkanskom Trans Inter Maršu!

Materijal koji kreiraš, kao i sva pitanja koja imaš možeš poslati na: info@transbalkan.org , info@transaid.hr, asocijacija.spektra@gmail.com.

Takođe, ukoliko trebaš našu pomoć za kreiranje materijala, slobodno nam se obrati!