Prijave za Transpozij_um 5!

Apply for Transposium 5 here!

Želiš da učestvuješ u magičnom događaju trans, inter i rodno varijantih osoba?

Transpozij_um 5, Zagreb, 27.-31.03.2019.

Trans Mreža Balkan, Trans Aid i Asocijacija Spektra te ove godine pozivaju da se prijaviš na peti po redu Transpozij_um koji će se održati u Zagrebu u periodu 27.3.-31.3.2019. Ove godine u sklopu Transpozij_uma organiziramo i prvi Balkanski Trans Inter Marš!

Ukoliko želiš da budeš dio regionalnog događaja, koji okuplja trans, inter i rodno varijantne osobe, prijavi se ovdje, najkasnije do 15.2. prije ponoći. 

I ove godine te očekuje mnogo zanimljivih radionica, kulturnog sadržaja, povezivanja, razmjenjivanja iskustva, znanja, osjećanja i nezaboravno druženje, ali i prvi Balkanski Trans Inter Marš – ukoliko želiš da marširaš sa nama! 

Troškove učešća (put, hrana, materijal) ćemo nastojati pokriti za što više osoba, međutim, kako su finansije ograničene, ohrabrujemo sve osobe koje to mogu da pokriju sebi putne troškove, djelimično ili u potpunosti, kako bi što veći broj transrodnih, interpolnih i rodno varijantnih osoba mogao da prisustvuje Transpozij_umu i Trans Inter Maršu.

Naročito ohrabrujemo trans, inter i rodno varijantne Rome_kinje, seksualne radnike_ce, osobe sa invaliditetom da popune prijavu!

Planirani radni jezik je BCGHS (bosanski_crnogorski_hrvatski_srpski), međutim moguća je i upotreba engleskog, slovenačkog, makedonskog i/ili albanskog jezika ukoliko bude mogućnosti za prevođenje među učesnicima_cama.

Za bilo kakva pitanja, slobodno nam se obratite putem e-maila na:
info@transbalkan.orginfo@transaid.hr ili asocijacija.spektra@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.